İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı. Bu istifanın sebebi olarak Yanıkömeroğlu'nun, İyi Parti'nin kuruluş amaçlarından ve ilkelerinden uzaklaştığına inanması gösteriliyor. Zaten geçtiğimiz aralık ayında da bu konuda açıklama yaparak partiden ayrıldığını duyurmuştu.

Iyi Partili Vekilden Partiden Is

Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İyi Parti'nin Kurucular Kurulu Üyeleri arasında yer alıyordu ve 2018 yılında gerçekleştirilen 1. Olağanüstü Kongre'de İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi seçilmişti.

Iyi Parti De Yakin Zamanda Istif

Manisalı köfteci kim, Ekrem İmamoğlu ile benzerliği dikkat çekti, görüntülenmişti gerçek ortaya çıktı Manisalı köfteci kim, Ekrem İmamoğlu ile benzerliği dikkat çekti, görüntülenmişti gerçek ortaya çıktı

Ayrıca Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş ve kadınların siyasete katılımı, toplumsal cinsiyet eşitliği, işitme engellilerin sosyal hayata katılımı gibi alanlarda aktif çalışmalarda bulunmuştu.

445107

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in liderliğinde yapılan grup toplantısında Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'na rozetini takması dikkat çekti.

6571Aa054E3Fe01180C9Fcc2

Yanıkömeroğlu'nun CHP'ye geçişiyle ilgili açıklamalar ise parti içinde oluşturulan uyum ve çabaların önemine vurgu yapılarak sunuldu.