Arda Kural, 2000'li yılların başında 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak adlandırılan bir dönemin önemli oyuncularından biriydi. Ancak sağlık sorunlarıyla boğuşmak zorunda kaldı ve uzun bir süre setlere ara vermek zorunda kaldı. Ancak sonunda sağlık sorunlarını geride bırakıp yeniden setlere dönme kararı aldı ve bu kararını sosyal medya hesabından yaptığı ilk paylaşımla duyurdu.

Arda Kural 1

Oyunculuk kariyerine ilk adımını Kral TV'de VJ olarak atan Arda Kural, ardından 2000'li yılların başında 'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisiyle ekranlara adını yazdırdı. 2005-2008 yılları arasında ise 'Ferit Tekin' karakterini canlandırdığı 'Emret Komutanım' dizisiyle geniş kitlelere ulaştı.

Bir dönem psikoz teşhisi konulan ve uzun yıllar sağlık mücadelesi veren Arda Kural, 20 gün boyunca Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördü.

Arda Kural 2

2023 MODEL ARDA KURAL

20 kilo vererek daha fit bir görünüme kavuşan Arda Kural, geçtiğimiz yıl sosyal medyada yaptığı paylaşımla magazin gündemine oturdu. Saç ekimi ve fazla kilolarından kurtulma sürecindeki değişimini takipçileriyle paylaşan ünlü isim, Instagram gönderisine "2023 model Arda Kural" notunu düşmüştü.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

Geçtiğimiz yıl paylaştığı gönderiyle sevenlerini endişelendiren Arda Kural, fazlasıyla zayıf görünmesiyle eleştirilmişti. Ancak son paylaşımıyla sevenlerinden olumlu geri dönüşler aldı. Takipçileri, Arda Kural'ın eski haline dönmesini diledi ve onun sağlıklı göründüğünü belirtti.

Arda Kural 3

Editör: Zeliha YAKUT