Memur ve emekli 14 günlük maaş farkı 2024 Temmuz ayı ödemeleri ne zaman yapılacak? Maaş farkı ödeme programı belli oldu mu? Memur ve emekli 14 günlük maaş farkı 2024 Temmuz ayı ödemeleri ne zaman yapılacak? Maaş farkı ödeme programı belli oldu mu?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini öne çekti. Bu kapsamda, hanelere toplamda 4 milyar TL ödeme yapılacak.

Bakan Göktaş'tan Açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklamada, sosyal yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırma konusundaki kararlılıklarını vurguladı. "Büyüyen ve gelişen Türkiye’nin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz," dedi.

Türkiye Aile Destek Programı Ödemeleri Öne Çekildi

Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında her ay düzenli olarak yapılan yardımların, Kurban Bayramı nedeniyle öne çekildiğini belirtti. "İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik destek ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz. Bu kapsamda toplamda 4 milyar TL ödeme yapacağız," ifadelerini kullandı.

Toplam Destek Miktarı 84,3 Milyar TL'ye Ulaştı

Bugüne kadar Türkiye Aile Destek Programı kapsamında hanelere toplam 84,3 milyar TL destek sağlandığını belirten Bakan Göktaş, bakanlık olarak sosyal yardım programlarının etkinliğini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Eşit ve Adil Hizmet Anlayışı

Bakan Göktaş, sosyal yardımların eşit ve adil bir şekilde tüm kesimlere ulaştırıldığını vurguladı. "Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan, toplumun tüm kesimlerine erişilebilir hizmetler sunuyoruz," dedi.

Aile Destek Programı ödemeleri, ihtiyaç sahibi vatandaşların bayram öncesinde rahat bir nefes almasını sağlamak amacıyla bugün hesaplara yatırılacak.

Editör: Zeliha YAKUT