Lübnan'ın önemli aktörlerinden Adel Karam, İstanbul seyahati sırasında Beyoğlu'nda görüntülendi. Karam, ünlü bir restoranda Saruhan Hünel ile bir araya gelerek akşam yemeği yedi. İstanbul'a hoş geldiniz diyen Adel Karam, Türk sinema ve televizyon dünyasını yakından takip ettiğini belirtti.

KARİYERİNDEKİ BAŞARILAR

Adel Karam, 1972'de Beyrut'ta doğdu ve 1993'te profesyonel olarak oyunculuğa adım attı. Kariyerinde önemli projelere imza atan Karam, 2007 yapımı "Karamel" filmiyle tanındı. Nadine Labaki'nin yönettiği bu filmde polis memuru Youssef'i canlandırdı.

2011'de yine Labaki'nin filmi "Peki Şimdi Nereye?"de Rus revü kızlarının otobüs şoförü ve menajeri rolünde kısa süreli bir performans sergileyen Adel Karam, 2017 yapımı "Hakaret" filminde ise başarılı bir performans gösterdi.

İSTANBUL SEYAHATİ VE TÜRK SİNEMA DÜNYASIYLA İLGİSİ

İstanbul seyahati sırasında Türk sinema ve televizyon dünyasını yakından takip ettiğini belirten Adel Karam, ilerleyen zamanlarda Türk oyuncularla ortak bir projede yer almak istediğini ifade etti.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şencan Karaaslan kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şencan Karaaslan kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir?

DÖNÜŞ VE DAVET

Başarılı oyuncu, İstanbul ziyareti sonrasında Lübnan'a döndü. Saruhan Hünel ve İsmail Özdemir'i Lübnan'a davet eden Adel Karam, yapılan ev sahipliğinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. İlerleyen zamanlarda ortak bir projede yer almak istediğini ifade eden Karam, Türk ve Lübnanlı izleyiciler arasında köprü kurmayı hedefliyor.