Selahattin Baki kim, Ali Koç darp etti mi, dayak mı yedi? Selahattin Baki kim, Ali Koç darp etti mi, dayak mı yedi?

Şampiyonlar Ligi'nin nefes kesen yarı final mücadelelerinin ardından finalin heyecanı dorukta. Bayern Münih'i mağlup ederek adını finale yazdıran Real Madrid, Almanya'nın güçlü temsilcisi Borussia Dortmund'un rakibi oldu. Bu yılki Şampiyonlar Ligi finali, İngiltere'nin başkenti Londra'da, efsanevi Wembley Stadyumu'nda gerçekleşecek.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NE ZAMAN?

Real Madrid, A Milli Takım'ın genç yeteneği Arda Güler'in de formasını giydiği bir kadroyla Bayern Münih'i 2-1 mağlup ederek finale yükseldi. Diğer yarı finalde ise Borussia Dortmund, PSG'yi mağlup ederek finale adını yazdırdı. Bu sezonun Şampiyonlar Ligi finali, Türk futbol tarihinde bir ilk olacak. Çünkü finalde Arda Güler ve Salih Özcan gibi genç yetenekler, tarihî bir anı yaşayacaklar. Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez bir Türk futbolcu, Ay-yıldızlı formayı giyerek bu prestijli kupayı kaldırma şansına sahip olacak.

Real Madrid ve Borussia Dortmund gibi dev takımların finalde karşı karşıya geleceği Şampiyonlar Ligi finali, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir etkinlik. 1 Haziran'da Wembley Stadı'nda oynanacak olan final mücadelesi, futbolseverlere büyük bir heyecan yaşatacak. Şampiyonlar Ligi'nin en prestijli organizasyonunda, Avrupa'nın en büyük futbol kulüplerinin kıyasıya mücadelesi, tüm dünyanın ilgisini çekecek.