İnci Taneleri dizisinde Azem'in kızı Nehir karakteriyle ekrana gelen Sera Kutlubey'in yaşamı ve kökeni izleyiciler tarafından merak ediliyor.

SERA KUTLUBEY KİMDİR, ASLEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA? 

24 Ekim 1997'de doğan Sera Kutlubey, oyunculuk kariyerine Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde aldığı eğitimle başladı. Profesyonel sahne deneyimine ilk adımını attıktan sonra, televizyon dünyasına adımını attı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fırat Kahraman kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fırat Kahraman kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir?

Sera Kutlubey Aslen Nereli 2

2016'da Kehribar dizisindeki rolüyle ilk kez ekranlarda boy gösteren Kutlubey, ardından Babam ve Ailesi dizisinde de dikkat çekti. İsim yapması ise 2017 yılında İsimsizler dizisinde canlandırdığı "Seher" karakteriyle oldu. Bu rol, ona televizyon sektöründe tanınırlık sağladı. Daha sonra, Zalim İstanbul dizisinde "Cemre Yılmaz" karakterini canlandırarak başarısını perçinledi.

Kutlubey, kariyerine sadece oyunculukla sınırlı kalmadı. 2022-2023 yılları arasında yayımlanan İyilik dizisinde "Damla" karakterine hayat verirken, aynı zamanda "Plüton'un Düş'üşü" adlı bir roman kaleme aldı. Yazdığı kitap, edebiyat dünyasında da dikkat çekti.

Sera Kutlubey Aslen Nereli 1

SERA KUTLUBEY'İN MEMLEKETİ MERAK KONUSU

Ünlü oyuncunun hayatıyla ilgili en çok merak edilen konulardan biri de memleketi oldu. Sera Kutlubey'in aslen nereli olduğu, internet kullanıcıları tarafından sıkça araştırılan bir konu haline geldi.