Trabzon'da Dev Mücadele: Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu mücadelenin tarihi ve saati belli oldu.

Trabzonspor Karagümrük Maçı Ne Zaman?

Trabzonspor ve Fatih Karagümrük arasındaki kritik karşılaşma, 24 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da Trabzonspor'un ev sahipliğinde Papara Park'ta oynanacak.

Trabzonspor Karagümrük Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Taraftarlar, Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçını A Spor ekranlarından canlı olarak takip edebilecek.

Trabzonspor Karagümrük Mücadelesinde Neler Bekleniyor?

Çeyrek finalde RAMS Başakşehir'i eleyen Trabzonspor ile VavaCars Fatih Karagümrük'ün de Galatasaray'ı yenerek yarı finale yükselmesi, bu turu heyecanlı hale getiriyor. İki takım da kupayı kazanmak için sahaya her şeyini koyacak gibi görünüyor.

Ev Sahibi Avantajı Trabzonspor'da

Trabzonspor, yarı final maçını kendi evinde oynama avantajına sahip. Bu durum, bordo-mavililer için bir hayli önemli olabilir.

Real Madrid – Bayern Münih MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLE : R.Madrid – B.Münih Maçı 6 Mayıs EXXEN TV8 buçuk CANLI CAYIN! Real Madrid – Bayern Münih MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLE : R.Madrid – B.Münih Maçı 6 Mayıs EXXEN TV8 buçuk CANLI CAYIN!

Karagümrük Pes Etmeyecek

VavaCars Fatih Karagümrük ise bu sezon gösterdiği başarılı performansı kupayı kazanarak taçlandırmak istiyor. Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Andrea Pirlo'nun öğrencileri, Trabzon'da zorlu bir mücadele vermeye hazır.