Hadise böyle bir dans etti ki, ortalık alev aldı! Dansıyla beğeni aldı! Hadise böyle bir dans etti ki, ortalık alev aldı! Dansıyla beğeni aldı!

Türk sinemasının efsane oyuncularından Hülya Koçyiğit, Türkan Şoray, Fatma Girik ve Filiz Akın ile birlikte Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncası olarak anılır. Kariyeri boyunca pek çok unutulmaz filmde rol alan Koçyiğit, sadece oyunculuğuyla değil, özel hayatı ve güzelliğiyle de uzun yıllar adından söz ettirmiştir.

Hulya Kocyigit In Kardesi Nilufer Kocyigit Kaza Gecirdi

ÖZEL HAYATI VE AİLESİ

Fenerbahçeli eski futbolcu Selim Soydan ile 5 Temmuz 1968 tarihinde evlenen Hülya Koçyiğit'in bu evliliğinden Gülşah adında bir kızı olmuştur. Kızı Gülşah Alkoçlar da küçük yaşlardan itibaren Yeşilçam filmlerinde rol alarak adını duyurmuştur. Gülşah Alkoçlar'ın kızları Neslişah Alkoçlar ile Aslışah Alkoçlar da torunlarıyla sık sık adlarından söz ettirmişlerdir.

KIZ KARDEŞİYLE GÜNDEME GELİŞİ

Son dönemlerde torunu Aslışah Alkoçlar'ın kendisine olan benzerliğiyle dikkat çeken Hülya Koçyiğit, şimdi ise kız kardeşiyle gündemeHjytjtf gelmiştir. Koçyiğit'in kardeşi de Yeşilçam yıldızı çıkmıştır ve adı daha önce pek duyulmamıştır. Bu durum, hayranlarını şaşırtmış ve "Nasıl anlamadık" yorumlarına neden olmuştur. Koçyiğit'in kardeşinin kendisinden önce Yeşilçam filmlerinde rol aldığı ortaya çıkmıştır.

ABLA-KARDEŞ İKİLİSİNİN ETKİSİ

Abla-kardeş ikilisinin kısa sürede gündem olması, sosyal medyada büyük ilgi uyandırmıştır. Hülya Koçyiğit'in Yeşilçam'daki başarısı ve kardeşinin de oyunculukta izler bırakması, ailenin sinema dünyasındaki önemini bir kez daha göstermiştir.