Elazığ'da bugün meydana gelen 3,0 büyüklüğündeki deprem, Türkiye'yi sarsmaya devam ediyor. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, deprem Elazığ'ın Sivrice ilçesinde, yerin 3 km altında meydana geldi.

Hareket Proje Taşımacılık 2024 lot ve işlemleri, halka arzı son durum! Hareket Proje Taşımacılık 2024 lot ve işlemleri, halka arzı son durum!

Kahramanmaraş'taki Asrın Felaketi Sonrası Türkiye Tedirgin

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ili etkileyen depremler, Türkiye'nin gündemini meşgul ediyor. Özellikle Kahramanmaraş'taki son depremler, Türkiye genelinde büyük tedirginlik yaratmış durumda.

İstanbul, Elazığ, Bolu ve Düzce'de Sarsıntılar Devam Ediyor

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin yayımladığı son deprem listelerine göre, Türkiye'nin çeşitli illerinde deprem aktivitesi devam ediyor. İstanbul, Elazığ, Bolu, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa ve Malatya gibi birçok ilde son dakika deprem bilgileri güncel olarak takip ediliyor.

Ülke genelinde art arda meydana gelen depremler, vatandaşları tedbirli olmaya çağırıyor. Deprem anında alınacak doğru önlemler ve güvenli bölgelere yönelme konusunda sürekli uyarılar yapılıyor. Yetkililer, deprem riskine karşı hazırlıklı olunması gerektiğini vurguluyor.

Son deprem haberleri ve güvenlik önlemleri konusunda yetkililerin açıklamaları yakından takip edilmelidir.

AFAD SON DEPREMLER...