Samsung, Yapay Zeka Güncellemesini Eski Modelleri için Yayınlıyor!

Samsung Chatgpt Rakibi Yapay Zeka Gelistiriyor 1684155960

Samsung, geçtiğimiz yılın en üst düzey cihazlarına sunduğu One UI 6.1 güncellemesini ve Galaxy AI özelliklerini eski modelleri için de yayınlıyor. Bu sayede Galaxy S23 serisi, S23 FE, Z Flip5 ve Z Fold5 kullanıcıları da bu yeniliklerden faydalanabilecek.

N S H Yp Hw Ie U2 Fd Gh Lo Wj Okw

Güncelleme Ne Zaman Yayınlanacak?

Güncelleme, 28 Mart 2024 tarihinde, yani bu Perşembe günü yayımlanacak. Tüm dünyada aynı anda başlamayabilir, ancak birçok bölgede kullanıcıların bildirim almasıyla sürecin başlayacağı öngörülüyor. Samsung Kore ve Samsung Çin güncellemenin tarihini teyit etti ve Galaxy S23 FE'nin de ilk dalga cihazlar arasında olacağını vurguladı. Bu durum, FE modellerinin güncellemeleri daha geç alması alışkanlığının dışında bir gelişme olarak dikkat çekiyor. Dünya genelinde tüm uygun cihazlara güncellemenin Nisan ayı içerisinde ulaşması bekleniyor.

2341725 620X349

Güncelleme Neleri Kapsıyor?

Bu kapsamlı güncelleme, Samsung'un son teknoloji yapay zeka özelliklerini geçen yılın amiral gemisi ve katlanabilir telefon modellerine taşıyarak kullanıcı deneyimini zenginleştirmeyi hedefliyor. Güncelleme ile birlikte:

Galaxy Z Flip 5 Dex 640X360

Seyahat Tutkunları ve Macera Arayanlar için: Google'dan Yeni Seyahat Özellikleri Seyahat Tutkunları ve Macera Arayanlar için: Google'dan Yeni Seyahat Özellikleri
  • Cihazların performansında ve kullanıcı arayüzünde önemli iyileştirmeler
  • Yapay zeka destekli yeni özellikler
  • Kullanıcıların günlük işlerini daha verimli bir şekilde yapmalarına yardımcı olacak araçlar
  • Daha kişiselleştirilmiş bir deneyim

Güncelleme Hangi Cihazlara Gelecek?

One UI 6.1 güncellemesini alacak cihazlar şunlar:

  • Galaxy S23 serisi
  • Galaxy S23 FE
  • Galaxy Z Flip5
  • Galaxy Z Fold5

Güncelleme Nasıl Yapılır?

Güncelleme, cihazınızın Ayarlar menüsünden Yazılım Güncelleme seçeneğine giderek manuel olarak kontrol edilebilir. Güncelleme mevcutsa, "İndir ve Yükle" seçeneğine tıklayarak işlemi başlatabilirsiniz.

Galaxy Ai Ph12 Cover X22I Cover

Önemli Notlar:

  • Güncelleme işlemini Wi-Fi bağlantısı üzerinden yapmanız önerilir.
  • Güncelleme yapmadan önce önemli verilerinizin yedeğini almayı unutmayın.
  • Güncelleme sırasında herhangi bir sorun yaşarsanız, Samsung müşteri hizmetlerine danışabilirsiniz.

Samsung'un bu adımı, müşteri memnuniyetini artırma ve cihazların ömrünü uzatma yönündeki genel stratejisinin bir parçası olarak görülüyor. Güncellemenin, yapay zeka destekli yeni özelliklerle birlikte, kullanıcıların cihazlarından maksimum fayda sağlamalarını ve teknolojinin sunduğu olanaklardan tam anlamıyla yararlanmalarını sağlayacağı öngörülüyor.