3 ayda 11 kilo veren Petek Dinçöz’ün özel diyeti, 1 haftada etkisini gösteriyor! 3 ayda 11 kilo veren Petek Dinçöz’ün özel diyeti, 1 haftada etkisini gösteriyor!

Eskişehirli usta oyuncu Nuri Alço, geçtiğimiz haftalarda evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Alço, 6 Nisan'da yaşadığı rahatsızlık sonrasında özel bir hastanede tedavi altına alınmış ve ilk muayenesinin ardından yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Tedavisi sürecinde hayati tehlikesini atlatan Nuri Alço, sonrasında ambulansla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edilerek kalp pili takıldı. 17 gün süren tedavi ve takip sürecinin ardından Nuri Alço, taburcu olarak evine döndü.

"Terk etmedi sevdan beni... 17 gün sonra şükürler olsun"

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, eşinin sağlığına kavuşmasının sevincini sosyal medya hesabından paylaştı. Burcu Alço, eşinin bir fotoğrafını paylaşarak "Terk etmedi sevdan beni... 17 gün sonra şükürler olsun" notunu düştü.

Türk sinemasının sevilen isimlerinden Nuri Alço, hastanede yapılan ilk muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilmişti. Ancak başarılı bir tedavi süreci geçiren Alço, şimdi sağlığına kavuşmuş olarak evinde dinlenmeye çekildi.