Türk model, sunucu ve oyuncu Ebru Şancı Öztürk, 31 Ağustos 1983 tarihinde doğdu ve şu anda 40 yaşında. Bahçelievler Anadolu Lisesi, Londra Regent's College ve New York Üniversitesi (Oyunculuk-Drama) bölümlerinde eğitim aldı. Kariyeri boyunca dünyaca ünlü birçok modacının defilelerinde ve marka yüzü olarak katalog çekimlerinde yer aldı. FHM Türkiye dergisinde '100 Sexiest Women In The World' listesinde de kendine yer buldu.

EBRU ŞANCI KİMDİR VE KARİYERİ

Son olarak, Hollywood yıldızlarının da oyunculuk eğitimi aldığı London Academy of Music and Dramatic Art'ta eğitim almaya başladığı yeni projeleri için hazırlık yapıyor.

Modellik kariyerine 16 yaşında başlayan Şancı, 18 yaşında Brezilya’daki 2001 Miss Globe güzellik yarışmasında birinci olarak tescillenen güzelliğiyle profesyonel kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı.

Ebru Sanci Kimdir Ebru Sanci

Duru Nayman kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor Duru Nayman kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor

EBRU ŞANCI KİMİNLE EVLİ VE ÇOCUĞU VAR MI

Uzun yıllar New York'ta kariyerini sürdürdükten sonra 2010 yılı sonlarında Türkiye'ye kesin dönüş yaparak model ve oyunculuğun yanı sıra İstanbul ve Türkiye genelinde concierge hizmetleri veren bir şirket kurdu. Şu anda şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

Ebru Şancı, 7 Eylül 2015 tarihinde futbolcu Alpaslan Öztürk ile Eskişehir'de evlendi. Daha sonra Belçika'da bir şatoda düğün töreni gerçekleştirdi. Ebru Şancı, 3 çocuk sahibi.

Oyunculuk kariyerinde de başarılı olan Şancı, 2013 yılında "Yağmurdan Kaçarken" dizisinde ve 2014 yılında "Ceza" filminde Arzu karakterine hayat verdi.