Bahar dizisi neden yayınlamadığını Demet Evgar açıkladı! Gerçek ortaya çıktı meğer Bahar bu yüzden yokmuş! Bahar dizisi neden yayınlamadığını Demet Evgar açıkladı! Gerçek ortaya çıktı meğer Bahar bu yüzden yokmuş!

İhsan Anlı, Türk televizyon sunucusu ve program yapımcısı Müge Anlı'nın babasıdır. Ancak, İhsan Anlı hakkında çok fazla detaylı bilgi bulunmamaktadır. Dostlarının teselli ettiği ve uzun süredir Müge Anlı ile arasının bozuk olduğu bilinmektedir. Ayrıca, uzun süredir kanser tedavisi gördüğü belirtilmektedir. Müge Anlı'nın annesi ise öğretmendir.

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuş Türk sunucu ve gazetecidir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra yüksek lisansını Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk alanında tamamlamıştır. Televizyon kariyerine Kanal 6'da "Top Secret" programıyla başlamış ve daha sonra Kanal D ve ATV gibi kanallarda magazin sunuculuğu yapmıştır.

2006-2008 yılları arasında Kanal D'de Şenay Düdek ve Pakize Suda ile "Dobra Dobra" adlı magazin sohbet programını sunmuştur. Uzun yıllar Vatan Gazetesi'nin magazin müdürlüğünü yapmıştır. 2008 yılında magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçerek ATV'de "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programını sunmaya başlamıştır. Bu programda, kayıp yakınlarını arayan kişilerin hikayeleri ve işlenmemiş veya çözülememiş cinayet dosyaları ele alınmaktadır.

2019 yılında ise ATV'de yaz tatilinde "Güven Bana" isimli bilgi yarışmasını sunmuştur. Müge Anlı, Türkiye'de tanınan ve sevilen bir televizyon kişiliğidir.