Kızıl Goncalar Naim Efendi eşi kim, duyanlar şaşkın çünkü o güzel eski eşi çıktı! Kızıl Goncalar Naim Efendi eşi kim, duyanlar şaşkın çünkü o güzel eski eşi çıktı!

DEMET EVGAR AÇIKLADI

Videoda, yorgun ve bitkin bir halde olan Evgar, izleyicilere gerçeği anlatmak için ekran karşısına geçti. Bahar dizisinin bu hafta yayınlanmamasının nedeninin, setteki bir arkadaşlarının rahatsızlanması olduğunu belirtti. Bu durumun beklenmedik bir şekilde ortaya çıkması ve buna bağlı olarak bölümün tamamlanamamasıyla ilgili izleyicileri bilgilendiren Demet Evgar, aynı zamanda uzun set saatlerinin de bu durumu etkilediğini ifade etti.

"Keşke dizi saatleri bu kadar uzun olmasa o zaman yayınlayabilirdik aslında, çünkü büyük bir bölümünü çekmiştik" diyerek set sürelerinin yoğunluğuna dikkat çeken Evgar, izleyicilerden anlayış beklediklerini ifade etti. Ayrıca, sevenlerine verdikleri destek için teşekkür eden ünlü oyuncu, Bahar dizisinin yeni bölümünün en kısa sürede yayınlanması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI

Bahar dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar'ın yanı sıra Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak ve Ecem Özkaya gibi tanınmış isimler de yer alıyor. Demet Evgar, Bahar karakteriyle ekrana dönüş yaparken, aynı zamanda minik kızı Mavi'ye annelik yapmanın da yoğunluğunu yaşıyor. Hem set hem de anne rollerini bir arada yürüten Evgar, son zamanlarda yorgunluk belirtileri göstermişti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, Demet Evgar'ın bitkin ve yorgun bir halde olduğu görülmüştü. Bu durum, hayranlarını endişelendirirken, Evgar'ın açıklamalarıyla bir nebze olsun rahatlamaları sağlandı. Ünlü oyuncunun sağlık durumuyla ilgili net bir bilgi verilmese de, izleyicilerin merakını gidermek adına yapılan açıklamalar, fanlarını biraz olsun rahatlatmış gibi görünüyor.

Demet Evgar'ın Bahar dizisiyle birlikte ekranlara dönmesi, televizyonseverler tarafından büyük bir heyecanla karşılanmıştı. Evgar'ın performansı ve Bahar karakterine getirdiği yorumlar, diziye olan ilgiyi arttırmış ve izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Ancak beklenmedik bir şekilde yaşanan aksaklık, bu hafta yeni bölümün yayınlanamamasına sebep oldu.