İzzet Yıldızhan, 23 yıldır evli olduğu eşi Ajda Yıldızhan ile bir davete katılarak sosyal medyada gündem oldu. Ünlü şarkıcı, daha önce eşiyle kamera karşısına geçmemeye özen göstermişti ancak bu davette birlikte görüntülendiler. Bu durum, İzzet Yıldızhan'ın evli olduğunu ve eşinin adının Ajda Yıldızhan olduğunu doğruladı.

22

İZZET YILDIZHAN KİMİNLE EVLİ

Ajda Yıldızhan, İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunu ve eşine müzik anlamında da destek veriyor. İzzet Yıldızhan'ın eşi Ajda Yıldızhan'a sosyal medyada yapılan olumlu yorumlar, çiftin güzel bir birlikteliği olduğunu gösteriyor.

Kara Ağaç Destanı 11 bölüm FULL fragman İZLE, Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak? Kara Ağaç Destanı 11 bölüm FULL fragman İZLE, Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak?

1200X628 9 Cocugu Olan Izzet Yil

İzzet Yıldızhan'ın evli olduğunu ve eşinin adının Ajda Yıldızhan olduğunu doğrulayan bu gelişme, hayranları tarafından ilgiyle karşılandı. Çiftin mutlu bir evliliği olduğu ve Ajda Yıldızhan'ın İzzet Yıldızhan'a destek verdiği bilgisi, magazin gündeminde merak uyandırdı.