Sadettin Saran, Saran Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak tanınan bir iş insanıdır. Ancak, Fenerbahçe başkanlığı için aday olup olmadığı konusunda kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, yapılan açıklamalara göre, Saran'ın Fenerbahçe başkanlığı için adaylık düşüncesi olduğu belirtilmektedir.

21

SADETTİN SARAN ADAY OLDU MU?

Saran'ın Fenerbahçe başkanlığı için adaylık düşüncesi, geçmişte Fenerbahçe'nin mevcut başkanı Ali Koç ile yaptığı bir görüşme sonrasında ortaya çıkmıştır. Saran'ın Koç'a, eğer devam etmeyeceğini düşünüyorsa, kendisinin bu göreve talip olduğunu ilettiği belirtilmektedir.

Basliksiz 1 Q I U G Cover

SADETTİN SARAN İMZA VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Ancak, Saran'ın resmi bir adaylık başvurusunda bulunup bulunmadığı ve gerekli 500 imzayı topladığına dair net bir bilgi bulunmamaktadır. Dolayısıyla, Saran'ın Fenerbahçe başkanlığına aday olup olmadığı hakkında kesin bir açıklama yapılmamıştır.

Sadettin Saran Wvmo Cover

Kara Ağaç Destanı 11 bölüm FULL fragman İZLE, Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak? Kara Ağaç Destanı 11 bölüm FULL fragman İZLE, Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak?

Öte yandan, Saran'ın Fenerbahçe camiasında ve taraftarlar arasında büyük bir destek gördüğü ve 500 imzayı toplamak için kısa sürede büyük bir teveccühle karşılaştığı ifade edilmektedir. Bu durum, Saran'ın Fenerbahçe başkanlığına aday olma niyetini gösteren önemli bir gelişme olarak yorumlanabilir.