THY EuroLeague Final Four tekli mi çitfli mi maç, tek maç mı oluyor? THY EuroLeague Final Four tekli mi çitfli mi maç, tek maç mı oluyor?

Ligin zirvesinde yer alan Galatasaray, liderlik yolunda kritik bir maça çıkıyor. Ezeli rakibi Fenerbahçe'ye olan puan farkını artırmak isteyen sarı-kırmızılılar, Adana Demirspor deplasmanından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Diğer yandan Adana Demirspor, son 5 maçında 3 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 1 galibiyet alarak istikrarlı bir performans sergiliyor.

GALATASARAY ADANADEMİRSPOR MAÇ TARİHİ VE SAATİ

Adana Demirspor - Galatasaray karşılaşması, 26 Nisan Cuma günü saat 20:00'de başlayacak. Mücadele, Yeni Adana Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

Adana Gs 2

GALATASARAY ADANADEMİRSPOR MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

Karşılaşma, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Barış Alper, Ziyech, Icardi.

GALATASARAY'IN DURUMU

Sarı-kırmızılılar, geride kalan 33 haftada 29 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 90 puan topladı. Şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmaya çalışan Galatasaray, derbi haftasında puan kaybına tahammülü olmadığını gösteriyor.

Adana Gs 6

ADANA DEMİRSPOR'UN DURUMU

Adana Demirspor, son haftalarda düşme potasından uzak bir performans sergiliyor. 33 haftada 9 galibiyet, 14 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 41 puan toplayan mavi-lacivertli ekip, Galatasaray karşısında evinde taraftarı önünde galibiyet arıyor.

GALATASARAY VE ADANA DEMİRSPOR ARASINDAKİ REKABET

İki takım arasında oynanan 39 maçın 21'ini Galatasaray, 9'unu ise Adana Demirspor kazandı. Karşılaşmalarda 9 kez beraberlik yaşandı. Adana Demirspor, evinde oynadığı maçlarda üstünlük sağlayarak Galatasaray karşısında avantaj elde etti.

KALAN MAÇLAR

Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'de kalan maçları şu şekildedir:
•    Sivasspor (Ev)
•    Karagümrük (Deplasman)
•    Fenerbahçe (Deplasman)
•    Konyaspor (Ev)