İbrahim Tatlıses, yedi çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olarak dünyaya geldi. İnşaatta şarkı söylerken keşfedilen Tatlıses, eşsiz sesiyle Türk müziğine damgasını vurdu. Ancak, özel hayatı da müzik kariyeri kadar dikkat çekici oldu. İşte İbrahim Tatlıses'in evlilikleri ve çocuklarıyla ilgili merak edilenler:

İBRAHİM TATLISES KAÇ KEZ EVLENDİ?

Adalet Durak'la Evliliği: İbrahim Tatlıses, ilk evliliğini Urfa'da Adalet Durak'la yaptı. Bu evlilikten 1 erkek ve 2 kız çocuğu oldu.
Perihan Savaş'la İlişkisi: 1979 yılında Perihan Savaş'la ilişkiye başladı. Bu birliktelikten Melek Zübeyde adında bir kızı oldu.
Derya Tuna'yla İlişkisi: 1983 yılında Günah filmini çekerken tanıştığı Derya Tuna'yla ilişki yaşadı. Bu birliktelikten İbrahim (İdo) adında bir oğlu oldu.
Ayşegül Yıldız'la Evliliği: 27 Eylül 2011 tarihinde Ayşegül Yıldız'la evlendi. Bu evlilikten Elif Ada adında bir kızı oldu. Ancak çift, 29 Kasım 2013 tarihinde boşandı.
Gülçin Karakaya'yla İlişkisi: 2021 yılında Gülçin Karakaya ile evlendi. Ancak bu evlilik resmi bir nikah değil, "gönül evliliği" olarak nitelendirildi.

İBRAHİM TATLISES'İN ÇOCUKLARI

İbrahim Tatlıses'in evlilikleri ve birlikteliklerinden toplamda 7 çocuğu bulunmaktadır:

İlk evliliğinden olan çocukları:Ahmet, Gülşen, Gülden
Perihan Savaş'la olan ilişkisinden olan çocuğu: Melek Zübeyde
Derya Tuna'yla olan ilişkisinden olan çocuğu: İdo
Ayşegül Yıldız'la olan evliliğinden olan çocuğu: Elif Ada
İlişkileri sonucunda olan çocuğu: Dilan Çıtak

Çılgın Bediş’in Banu’su kimdir, son halini gördünüz mü? Zengin eşiyle yurtdışında bambaşka hayat yaşıyor! Çılgın Bediş’in Banu’su kimdir, son halini gördünüz mü? Zengin eşiyle yurtdışında bambaşka hayat yaşıyor!

İbrahim Tatlıses'in çocukları, sanatçının özel hayatının da merak edilen ve konuşulan konuları arasında yer almaktadır.