Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan Hülya Koçyiğit'in kız kardeşi de Yeşilçam yıldızı çıktı. Koçyiğit'in kız kardeşi Nilüfer Çelen Koçyiğit, ablası gibi oyunculuk yapmış ve Yeşilçam'da iz bırakmış bir isim.

Nilüfer Çelen Koçyiğit Kimdir?

Nilüfer Çelen Koçyiğit, 1946 yılında İstanbul'da doğdu. 10 yaşındayken "Bir Yetimin Hasreti" adlı film ile sinemaya adım attı. Daha sonra "Çifte Kumrular", "Gülmeyen Yüzler", "Kara Gözlüm", "Aşkın Gücü" ve "Fedakar" gibi birçok filmde rol aldı.

Ni̇lüfer Koçyi̇ği̇t Çelenk0258

Hülya Koçyiğit ile İlişkisi

Nilüfer Çelen Koçyiğit, ablası Hülya Koçyiğit'ten 5 yaş küçük. İki kardeşin arasının oldukça iyi olduğu biliniyor. Hülya Koçyiğit, kız kardeşinin oyunculuk yeteneğine her zaman hayran olduğunu ve onu desteklediğini söylüyor.

Bugün Kızıl Goncalar 20 Mayıs var mı, yeni kaçıncı bölüm yayınlanacak mı? Bugün Kızıl Goncalar 20 Mayıs var mı, yeni kaçıncı bölüm yayınlanacak mı?

Ni̇lüfer Koçyi̇ği̇t Çelenk0101

Hülya Koçyiğit Nilüfer Çelen Koçyiğit Yeşilçam'da İki Yıldız

Hülya Koçyiğit ve Nilüfer Çelen Koçyiğit, Yeşilçam'da iz bırakan iki önemli isim. Ablası gibi büyük bir üne ve şöhrete kavuşmasa da Nilüfer Çelen Koçyiğit de rol aldığı filmlerle izleyicilerden beğeni topladı.

Hülya Koçyiğit'in kız kardeşinin de Yeşilçam yıldızı olduğu ortaya çıkması, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Birçok kişi, bunu daha önce bilmediklerine ve şaşırdıklarına dair yorumlarda bulundu.