Survivor'da dün akşam gerçekleşen eleme sonucunda Furkan Kızılay adaya veda etti. Mavi takımdan Furkan, Yunus Emre ve Batuhan ile Kırmızı takımdan Sercan eleme düellosuna girmişti. Ancak, final düellosunda Furkan ve Yunus Emre karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele sonucunda Furkan, 5-1'lik skorla düellodan mağlup ayrılarak adaya veda etti.

LEZZETLİ ÖDÜL VE ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bu hafta ödül olarak lezzetli kuzu tandır, pilav ve probiyotik yoğurt verildi ve kazanan yarışmacıların annelerine Anneler Günü vesilesiyle yoğurt yapma makinesi hediye edileceği açıklandı.

SURVİVOR 2024 YARIŞMACILARI

Survivor 2024 yarışmasında kırmızı takımdan Merve Aydın, Pınar Saka, Nagihan Karadere, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Berna Canbeldek, Doğukan Manço, Ersin Korkut, Sercan Yıldırım, Turabi, Bozok Goren, Nihat Altınkaya, Özgür Tetik, Kardeniz Kılıç ve Mustafa Kemal Kurt; mavi takımdan ise Seda Aktuğlu, Seda Ocak, Nefise Karatay, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Damla Can, Yiğit Poyraz, Hakan Hatipoğlu, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay, Yaman Keleş ve Uğurtan Dora yarışmaya devam ediyor.

Survivor'da yaşanan gelişmeler ve yarışmanın ilerleyişi izleyiciler tarafından büyük bir merakla takip edilmeye devam ediyor.

Fatih Ürek’in milyonluk villası elinde kaldı, satışa çıkardı ama kimse almıyor! Fatih Ürek’in milyonluk villası elinde kaldı, satışa çıkardı ama kimse almıyor!