Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kısa bir süre önce tanıştığı Necla Karahalil ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak bu ilişki, kısa sürede sona erdiği iddialarıyla gündeme geldi.

CEM YILMAZ'IN ÖNCEKİ İLİŞKİLERİ

Cem Yılmaz, daha önce Serenay Sarıkaya ve Defne Samyeli gibi isimlerle ilişkiler yaşamıştı. Ancak Necla Karahalil ile olan ilişkisi daha fazla dikkat çekmişti.

NECLA KARAHALİL VE CEM YILMAZ'IN MUTLU GÜNLERİ

Necla Karahalil ile olan birlikteliği süresince mutlu görüntüler veren Cem Yılmaz, son günlerde ayrılık haberleriyle gündeme geldi.

NECLA KARAHALİL'İN İLGİNÇ SÖZLERİ VE İDDİALARIN BAŞLAMASI

37 yaşındaki Necla Karahalil'in yaptığı bir konuşmada kullandığı "aklı fikri hep şeyde" ifadesi, 50 yaşındaki Cem Yılmaz'a yönelik bir gönderme olarak yorumlandı. Bu durum, ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Civan Mert dizisi Zeynep kim oynuyor, gerçek adı ne, kimdir? Civan Mert dizisi Zeynep kim oynuyor, gerçek adı ne, kimdir?

CEM YILMAZ'IN SOSYAL MEDYADAKİ İLİŞKİ İZLERİ

Cem Yılmaz'ın Necla Karahalil'i sosyal medya hesaplarından takipten çıkardığı iddiaları da ayrılık iddialarını destekledi.

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil arasındaki ilişkinin sona erip ermediği konusu, magazin dünyasında merakla bekleniyor. Ayrılık iddialarının doğruluğu ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak gibi görünüyor.