Magazin dünyasının son dönemde estetik operasyonlarıyla dikkat çeken isimlerinden biri olan şarkıcı Cenk Eren, geçtiğimiz günlerde yaptırdığı yüz gerdirme operasyonuyla gündeme gelmişti. Şimdi ise gözü için ameliyat masasına yatacağını duyurdu.

ESTETİK OPERASYONLARLA GÜNDEMDE

Cenk Eren, yaptığı estetik operasyonlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı yüz gerdirme operasyonuyla dikkatleri üzerine çeken sanatçı, sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflarla bambaşka bir görünüme kavuştuğunu göstermişti.

GÖZ AMELİYATI KARARI

Ancak, şarkıcının hayranlarını üzen bir haber geldi. Sağ gözünde retina yırtığı tespit edilen Cenk Eren'in, göz ameliyatı olacağı açıklandı. Sosyal medya hesaplarından takipçilerine duyuran Eren, "Nazar değdirdiniz. Sağ gözümde retina yırtılması oldu. Salı günü (yarın) çok değerli hocam ameliyat edecek. Umarım her şey iyi olur, dualarınızla." açıklamasını yaptı.

Seda Erdim neden soyadını değiştirdi, eşinden boşandı mı? Seda Erdim neden soyadını değiştirdi, eşinden boşandı mı?

HAYRANLARINDAN DESTEK BEKLİYOR

Cenk Eren'in ameliyatı ve sağlık durumu, hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Sanatçı, ameliyatın başarılı geçmesi ve sağlığına kavuşması için takipçilerinden dua ve destek bekliyor.

Cenk Eren'in göz ameliyatı sonrası sağlık durumu ve iyileşme süreci, magazin gündeminde yakından izlenmeye devam edecek.