Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden İzzet Günay, uzun yıllar sonra ilk kez kameralar karşısına geçti. 89 yaşındaki deneyimli oyuncu, Bülent Şakrak ile verdiği poz ile gündeme geldi. 1957'den beri oyunculuk yapan ve en son 2019'da "Bir Türk Masalı" dizisinde rol alan İzzet Günay'ın son hali merak konusu oldu.

LİMONLU SUYUN BİLİNMEYEN FAYDALARI

Canan Karatay'ın yaptığı açıklamaya göre, günde bir bardak limonlu su içmenin sağlık açısından birçok faydası bulunmaktadır. Limonlu su, bağırsakların aktif çalışmasına yardımcı olarak sindirimi kolaylaştırır ve düzenli tüketildiğinde yağ yakma özelliği gösterir. Sabah aç karnına içildiğinde, birikmiş ödemlerin idrar yoluyla atılmasına yardımcı olur ve metabolizmayı hızlandırarak fazlalık yağlardan kurtulmaya destek olur.

Limonlu suyun faydaları arasında cilt sağlığını desteklemesi, sindirim sistemi için faydalı olması, bağışıklık sistemini güçlendirmesi, idrar yolu enfeksiyonlarına iyi gelmesi ve vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olması sayılabilir.

Kırım Kongo hastalığı ne, belirtisi ne, aşı ile geçer mi? Kırım Kongo hastalığı ne, belirtisi ne, aşı ile geçer mi?

Limonlu su hazırlamak için, bir bardak suyu kaynattıktan sonra içine yarım limonun suyunu sıkabilirsiniz. Daha sonra, limon parçalarını çıkarmak için bir süzgeç kullanarak limonlu suyunuzu hazırlamış olursunuz. Herhangi bir sağlık sorunu veya ilaç kullanımı durumunda, doktorunuza danışmanız önerilir.