Çağlayan'da, tamirat işleri yapılan boş bir binaya giren hırsızlık şüphelisi, işçiler tarafından fark edilerek kıskıvrak yakalandı ancak kaçmayı başardı. Olay, geçtiğimiz Perşembe günü saat 10.00 sıralarında meydana geldi.

İşçilerin Dikkatiyle Yakalandı

Adana’da nerede yangın çıktı, bisiklet fabrikası neden yandı, yangın çıktı? Adana’da nerede yangın çıktı, bisiklet fabrikası neden yandı, yangın çıktı?

Sabah saatlerinde kimliği belirsiz bir şahıs, tamirat işleri yapılan yeni ve boş bir binaya zemin kattan girdi. İçeride çalacak bir şeyler aradığı sırada işçiler tarafından fark edildi. İşçiler, şahsı kaçmasın diye kolundan tutarak zapt etmeye çalıştı ancak şahıs, çocukları için çöp karıştırdığını iddia ederek kurtulmaya çalıştı.

Hırsızın Çocukları İçin Oyunu

Olayı anlatan bina sakini Burcu Kınacı, hırsızın yakalandıktan sonra "Dört tane çocuğum var, bırakın" dediğini ancak işçilerin polisi aradığı sırada kaçmayı başardığını söyledi. Kınacı, "Sanırım yalan söyledi. ‘Kendimi buradan aşağıya atayım mı, atladıktan sonra çocuklarıma siz mi bakacaksınız?’ dedi. İnşaat işçileri polisi aradı. O esnada hırsız kaçtı" şeklinde konuştu.

Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Yaşananlar güvenlik kameralarına anbean yansırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.