Adana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçilerini taşıyan bir minibüsün uçuruma devrilmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetmiş, 17 kişi ise yaralanmıştı. Kaza, sabaha karşı ilçeye bağlı Gildirli Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki minibüs henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıkarak uçuruma yuvarlandı ve alev alarak yanmaya başladı. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü ve yaralılar halat yardımıyla uçurumdan kurtarıldı.

Ölen ve Yaralananlar

Hamile Kalmak İçin hangi dua okunur, en etkili bebek sahibi olma duaları, süreleri nelerdir? Hamile Kalmak İçin hangi dua okunur, en etkili bebek sahibi olma duaları, süreleri nelerdir?

Sağlık ekiplerinin ilk incelemesi sonucu Zeynettin (20), Bünyamin Çakıl (6) ve Zozan Sakin (18) olay yerinde hayatını kaybetti. 18 yaralı ise hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Serkan Çakıl (13) hastanede yaşamını yitirdi. 17 yaralıdan 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazada yara almayan sürücü M.A. (28) ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kazanın Nedeni ve Sonuçları

Tarım işçilerinin Mardin'in Kızıltepe ilçesinden Manisa'ya gitmek için yola çıktığı, ancak navigasyonun sürücüyü yanlış yere yönlendirdiği ve bu nedenle kaza yapıldığı belirlendi. Sürücünün minibüsün yakıtının bitmesi sonucu bir akaryakıt istasyonuna girdiğinde yanlış yola girdiği öğrenildi.

Muhtarın Açıklaması

Girdirli Mahallesi Muhtarı Osman Kılıç, gece kaza olduğu haberini alarak olay yerine gittiklerini ve yardım ettiklerini belirtti. Kılıç, kazanın Mardin'den Manisa'ya gitmek isteyen işçilerin yanlışlıkla Karaisalı'ya gelmeleri sonucu yaşandığını ifade etti. Jandarmanın kazayla ilgili incelemesi devam ediyor.