Salı akşamları yayınlanan Bahar dizisinin yeni bölüm tarihi, fragmanının yayımlanmaması nedeniyle merak konusu oldu. Dizinin takipçileri, "Bahar dizisi bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman yayımlanacak?" sorusuna yanıt arıyordu. Ancak Bahar dizisinin 12. bölümüne ilişkin beklenen açıklama geldi.

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerinde yer aldığı Bahar dizisi, ekran macerasına ara verdi. 7 Mayıs tarihli yayın akışında Bahar dizisinin tekrar bölümü yer alacak. Hafta boyunca yeni bölüm fragmanı yayınlanmayan Bahar dizisi, çekimlerinin yetişmediği gerekçesiyle bu hafta ekrana gelmeyecek.

Hadise böyle bir dans etti ki, ortalık alev aldı! Dansıyla beğeni aldı! Hadise böyle bir dans etti ki, ortalık alev aldı! Dansıyla beğeni aldı!

BAHAR YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Dizinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümü yetişmediği için seyirciyle buluşmayacak. Yapım şirketi MF Yapım, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Yolculuğumuzda bize güç veren ve ilham olan değerli izleyicilerimiz; bu akşam tekrar bölümümüzle yayındayız. Bahar'ın en güzel günlerimde, 14 Mayıs Salı akşamından itibaren her salı, yeni bölümlerimizle buluşmak üzere" cümlelerine yer verildi.

KADROYA YENİ İSİM DAHİL OLDU

Ayrıca, Bahar dizisinin kadrosuna başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen'in dahil olduğu açıklandı. Allen, "Dora Ersoy" karakterine hayat verecek. Dora Ersoy karakteri, özgür ruhlu ve iş dünyasında cesur adımlarıyla tanınan bir karakter olarak karşımıza çıkacak.

Bahar dizisinin yeni bölümü için heyecanla bekleyen izleyiciler, dizinin tekrar bölümüyle bu akşam ekran başında olacaklar. Ancak yeni bölümlerin 14 Mayıs Salı akşamından itibaren her salı yayınlanmaya devam edeceği belirtiliyor.