Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'ne katılan ve Görkem karakterini canlandıran Özge Özacar, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Peki, Özge Özacar kimdir, hangi dizilerde oynadı?

EĞİTİM VE OYUNCULUK KARİYERİ

Özge Özacar, 1995 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi almaya karar verdi ve İstanbul Kültür Sanat Akademisi'nde oyunculuk dersleri aldı. Ünlü oyuncu koçlarından da eğitimler alan Özacar, farklı projelerde yer alarak oyunculuk kariyerine adım attı.

OYUNCULUK KARİYERİ

Özge Özacar, oyunculuk kariyerine 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Müge karakterini canlandırarak başladı. Daha sonra Seyyar, Hayaller ve Hayatlar, Bursa Bülbülü gibi dizilerde ve filmlerde rol aldı. Özellikle Seyyar dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Özacar, farklı karakterlere hayat vererek geniş bir hayran kitlesi edindi.

GÖRKEM KARAKTERİ VE PERFORMANSI

Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem karakterine hayat veren Özge Özacar, performansıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle Fatih ile olan sahneleri ve karakterin gelişimi izleyiciler tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor.

ÖZGE ÖZACAR'IN DİL YETENEĞİ

Özge Özacar, İngilizce ve Fransızca dillerini iyi seviyede konuşabilmektedir. Bu da onun uluslararası projelerde yer alabilme potansiyelini arttırmaktadır.

iPhone 14 A101 fiyatı ne kadar, satışı var mı? iPhone 14 A101 fiyatı ne kadar, satışı var mı?

Özge Özacar hem güzellik ve oyunculuk yeteneğiyle hem de dil yetkinliğiyle dikkat çeken genç ve başarılı bir oyuncudur. Kızılcık Şerbeti dizisindeki performansıyla da adından sıkça söz ettirmektedir.