Adanalı kebap ustası Yaşar Aydın, Osmaniye'deki konteyner kentte yaşayan binlerce depremzede için iftarda kebap dağıttı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük zarar gören Osmaniye'de binlerce kişi konteyner kentlerde yaşam mücadelesi veriyor. Ramazan ayının bereketini yaşadığımız bu günlerde Adanalı kebapçı Yaşar Aydın ve ekibi, 8 bin depremzedenin yaşadığı konteyner kente giderek kebap pişirdi.

Kebap sırasında metrelerce uzunlukta kuyruklar oluştu. Depremzedeler, kebaplarını alarak tek tek konteynerlerine dönüp oruçlarını Adana Kebap ile açtılar.

İhlas Haber Ajansı'na konuşan Yaşar Aydın, "8 bin kişiye iftar yemeği verdik. Elimizden geleni yapacağız. Hayat böyle devam ediyor ve bizler insanlarımıza yardım etmeye devam edeceğiz. Onların sayesinde ben bu parayı kazandım ve onlar için harcamaya devam edeceğim. Rabbime şükür ben bu parayı kazandım ve yardımları yapıyorum. Tek Ramazan ayında değil başka zamanlarda da gideceğiz. Onların yanında olmak yetiyor" dedi.

"Depremzedelerin Moral Destek İhtiyacı Var"

Osmaniye yemekleri, Osmaniye’de yemek nerede yenir, en güzel 20 yemek çeşidi Osmaniye yemekleri, Osmaniye’de yemek nerede yenir, en güzel 20 yemek çeşidi

Aydın, depremzedelerin sadece moral desteğine ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Onlar sadece moral istiyor. Devletimiz zaten her şeyi karşılıyor ve onların yanında. Bizler onlara moral olmak için gidiyoruz. Herkese de bunu tavsiye ederim" ifadelerini kullandı.