Netflix, Gabriel Garcia Marquez’in ‘Yüzyıllık Yalnızlık’ romanından uyarlanan dizinin tanıtım videosunu yayınladı. Tanıtım videosunda, Marquez’in büyülü dünyasına bir yolculuk sunulurken, izleyicilere dizinin atmosferi hakkında ipuçları veriliyor.

YAYIN TARİHİ BELLİ DEĞİL ANCAK BU YIL İÇİNDE YAYINLANACAK

Dizi için henüz bir yayın tarihi belirlenmemiş olsa da, Netflix internet sitesinde dizinin bu yıl içinde yayınlanacağını açıkladı. Bu haber, dizinin merakla beklenen yayın tarihine dair heyecanı artırdı.

YÖNETİCİ YAPIMCILIĞINI GARCİA MARQUEZ’İN OĞULLARI ÜSTLENİYOR

Dizinin yönetici yapımcılığını, 10 yıl önce hayatını kaybeden yazarın oğulları Rodrigo Garcia ve Gonzalo Garcia Barcha üstleniyor. Bu, dizinin yaratıcı ekip açısından ayrı bir önem taşıyor.

ROMANIN EDEBİ BAŞARILARI VE DİZİ UYARLAMASI

Nobel ödüllü yazar Gabriel Garcia Marquez’in, 46 dile çevrilen ve dünya çapında yaklaşık 50 milyon adet basılan ‘Yüzyıllık Yalnızlık’ romanı, edebiyat dünyasının başyapıtlarından biri olarak kabul ediliyor. Dizi, bu büyülü hikayeyi televizyon ekranlarına taşıyarak izleyicilerle buluşturacak.

LATİN AMERİKA EDEBİYATININ ÖNDE GELEN İSİMLERİNDEN BİRİNİN BAŞYAPITI

Garcia Marquez, Nobel ödüllü Meksikalı yazar Octavio Paz ve Perulu yazar Mario Vargas Llosa ile birlikte 1960'lı ve 70'li yıllarda Latin Amerika edebiyatındaki "patlamada" adı geçen önde gelen yazarlardan biriydi. ‘Yüzyıllık Yalnızlık’, Latin Amerika edebiyatının en önemli eserlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Kızıl Goncalar Naim Efendi eşi kim, duyanlar şaşkın çünkü o güzel eski eşi çıktı! Kızıl Goncalar Naim Efendi eşi kim, duyanlar şaşkın çünkü o güzel eski eşi çıktı!

NETFLİX’TEN YENİ DİZİYE İLİŞKİN İDDİALI SÖZLER

Netflix, yeni dizisi için, "Yüzyıllık Yalnızlık, Latin Amerika'da bugüne kadar yapılmış en iddialı yapımlardan biri." ifadelerini kullandı. Bu sözler, dizinin büyük beklentilerle karşılandığını gösteriyor.