Yemekteyiz programının 6-10 Mayıs haftasının son gün yarışmacısı olan Aytaç Adilova, yarışmanın geri kalan bölümlerinde verdiği puanlarla dikkat çekti. Azerbaycanlı olan Aytaç Adilova, mutfaktaki becerilerini sergilemek için haftanın son gününde yarışacak.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilanay Bulut kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilanay Bulut kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir?

AYTAÇ ADİLOVA'NIN PROFİLİ

Aytaç Adilova, 44 yaşında ve 1 çocuk annesidir. Gayrimenkul danışmanı olarak çalışan Aytaç Adilova, Azerbaycanlıdır ve tarzıyla da programda konuşulan isimlerden biridir. Yarışmanın son gününde yapacağı yemeklerle eleştirilere maruz kalması beklenen Aytaç Adilova, haftanın en düşük puanlarını alabileceği tahmin ediliyor.

YARIŞMA PERFORMANSI VE BEKLENTİLER

Aytaç Adilova, programın son gününde 2,5 saat içerisinde menüsünü hazırlayacak ve diğer yarışmacıların beğenisine sunacak. Ancak, hafta boyunca aldığı puanlara bakıldığında, Aytaç Adilova'nın zorlu bir gün geçirebileceği öngörülüyor.

Aytaç Adilova'nın performansı ve yapacağı yemeklerle programda nasıl bir izlenim bırakacağı merak ediliyor. Ayrıca, Aytaç Adilova'nın tarzı ve kişiliğiyle de programın renkli isimlerinden biri olduğu gözlemleniyor.