Dizinin önceki bölümünde Ilgaz ve Eren'in, gerçek suçluyu adaletin önüne çıkarmak için verdiği mücadele hafızalarda taze. Eren'in getirdiği dosya, geçmişi deşerken günümüzü bulutlandırmaya yetecek detaylarla dolu. Aynı zamanda Ceylin'in okul davasıyla ilgili hızlı ilerleyişi ve öğretmeni yakalama arzusu, izleyicileri ekrana kilitlemiş durumda.

Tiktok faciasında anne 8 yaşındaki kızına çirkin sözler kullandı, olay ne? Tiktok faciasında anne 8 yaşındaki kızına çirkin sözler kullandı, olay ne?

Yekta'nın açığa çıkması, Bülent ile kurduğu ilişkide yeni bir yol belirlemesine neden oluyor ve öncelikle Rafet'i kurtarmak için hamle yapıyor. Osman ise, sürpriz bir planla Zümrüt'ü ve kendi hayatını kurtarmaya çalışıyor. Ceylin ise, Çınar'ın suçsuzluğunu kanıtlamak için Yekta ile işbirliği içinde, ellerindeki tek ipucunun peşine düşüyor.

YARGI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yargı'nın 93. bölümü, 12 Mayıs Pazar günü saat 20.00'da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak. İzleyiciler, bu tarihi sabırsızlıkla bekliyor ve dizinin yeni bölümünde neler olacağını merakla bekliyorlar.

Yargı'nın 93. bölüm fragmanı, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin karakterlerinin içinde bulunduğu karmaşık durumlar, seyircileri yeni bölüm için heyecanlandırırken, merak uyandırıcı sahneler de fragmanı dikkatle izlemeye teşvik ediyor. İzleyiciler, 12 Mayıs Pazar gününe kadar dizinin yayınlanacak yeni bölümünü heyecanla beklemeye devam edecekler.

Yargı 93. Bölüm fragmanı için TIKLAYINIZ!