Star TV'nin Cuma akşamları ekranlara gelen sevilen dizisi, uzun bir aradan sonra yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu akşamki bölümde, Mezide karakterinin diziye damga vurması bekleniyor. Seyran'ın kaçırılmasıyla başlayan olaylar, Mezide'nin ortaya çıkmasıyla daha da karmaşık bir hal alacak. Hattuç'un geçmişe dair anlattıkları, Ferit ve ailenin endişelenmesine neden olacak.

Yalı Çapkını'nda Mezide Karakteri Kimdir? 

Yalı Çapkını dizisinde Mezide karakteri, yıllar önce Hattuç tarafından sönmemiş kireç kuyusuna atılarak acı çekmiş bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Bedeninde büyük yara izleri bulunan Mezide, intikam ateşiyle yanan bir kadını canlandıracak.

Yalı Çapkını'nın Mezide'si kim oynuyor, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi ve hayatı  

İlkay Kayku, 14 Kasım 1972 tarihinde Kastamonu’da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur ve 2002 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nun sınavını kazanarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Ayrıca 2008 yılında Bahçeşehir Üniversitesi'nde "İleri Oyunculuk Yüksek Lisans Programı"nı tamamlamıştır.

İlkay Kayku, tiyatro oyunculuğunun yanı sıra çeşitli sinema filmleri ve dizilerde de yer almıştır. Deniz Yıldızı, Kuma, Beni Affet, Ramo, ve Barbaros Hayreddin gibi yapımlarda rol almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Deniz Yıldızı dizisinde yaşayan Kayku, dizide Neslihan karakterini canlandırmıştır.

İnci Taneleri 14. Bölüm fragman İZLE || 2 Mayıs İnci Taneleri son tanıtımı izleme linki İnci Taneleri 14. Bölüm fragman İZLE || 2 Mayıs İnci Taneleri son tanıtımı izleme linki