Oyuncu Ufuk Özkan'ın eski eşi Nazan Özen ile nafaka davası tekrar gündeme geldi. Ufuk Özkan, boşanma sonrasında mahkeme tarafından belirlenen 45 bin lira nafakanın azaltılması için dava açmıştı.

Ufuk Özkan'ın 16 Yaşındaki Oğlunun Annesi Nazan Özen'in Açıklamaları

2024 BAYRAM İKRAMİYESİ ödeneceği tarih! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman hesaba yatacak? 2024 BAYRAM İKRAMİYESİ ödeneceği tarih! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman hesaba yatacak?

16 yaşındaki oğlunun annesi olan Nazan Özen, Ufuk Özkan'a yönelik olarak nafaka ödememesi konusunda açıklamalarda bulundu. Özen, Kasım ayından beri yaklaşık 6 aydır hiçbir nafaka ödemesi almadığını belirtti. Mayıs ayında nafaka ceza davalarının olduğunu ve Ufuk Özkan'ın herhangi bir olumlu adım atmamasına rağmen, kendisine her türlü ödeme kolaylığını gösterdiklerini ifade etti. Özen, en azından oğlunun temel ihtiyaçlarını karşılamak adına Ufuk Özkan'dan bir iyi niyet göstermesini beklediğini dile getirdi.

Ufuk Özkan'ın eski eşi Nazan Özen'e karşı nafaka ödememesi ve bununla ilgili açılan davalar, medyada geniş yankı uyandırdı. Özen'in ifadelerine göre, Ufuk Özkan'ın nafaka ödememe konusundaki olumsuz tavrının devam etmesi, durumu daha da çıkmaza sokuyor. Ufuk Özkan'ın nafaka davasıyla ilgili gelecekteki adımları merakla bekleniyor.