Emeklilere yapılan yüzde 49.25 zam oranıyla beraber en düşük emekli maaşı 10 bin TL olarak belirlendi. Bunun üzerine gözler bayram ikramiyelerine çevrilirken emekliyi memnun etmeyen zamlar gündeme geldi. 2 bin TL olarak hesaplara aktarılan ikramiyelere yüzde 50 oranında artış yaşandı. Emeklilerle ilgili bu gelişmelerin arkasından yerel yönetimlerde geçim sıkıntısı yaşayan emeklilere belli sosyal destek sağlıyor.

Emeklileri biraz olsun rahatlatması beklenen ücretsiz ulaşım için Karabük Belediyesi'nden müjde duyuruldu. Sunulan şartları sağlayan herkesin yararlanabileceği açıklandı. Akaryakıt ve enerji fiyatlarına gelen zamlarla beraber toplu taşıma fiyatları da epey artış gösterdi. Bu maliyetleri emeklinin omuzundan almak için Karabük Belediyesi harekete geçti. Karabük Belediyesi tarafından sunulan teklif Meclis'ten onay alamasıyla beraber su faturalarında da emekliye destek sağlanacağı müjdesi verildi. 

Burhanettin Duran kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor, evli mi ve hayatı Burhanettin Duran kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor, evli mi ve hayatı

BAŞVURU KOŞULLARI
Ücretsiz toplu taşımadan yararlanmak için belediye tarafından istenilen belgelerle beraber Balık Pazarı Kart Dolum Merkezi ya da Sosyal Yaşam Merkezlerine gidilerek başvuru işlemleri tamamlanabilir.

EMEKLİLERDEN İSTENEN BELGELER
-1 Adet Fotoğraf,

- Emeklilik Belgesi,

- İkametgah Belgesi,

- Başvuru Formu