Kocaeli'nin İzmit ilçesinde gece yarısı yaşanan korkunç olayda, 22 yaşındaki M.P., iddiaya göre ağabeyi Murat P. ile evde alkol aldıktan sonra çıkan tartışmada bıçakla boğazını keserek öldürdü. Olayda anne de gözaltına alındı.

18636889 728Xauto

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ensar Enes Ertaş Kimdir Nereli Nerede Şehit Oldu? Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ensar Enes Ertaş Kimdir Nereli Nerede Şehit Oldu?

Olay Gece Yarısı Meydana Geldi:

Olay saat 01.00 sıralarında Erenler Mahallesi Tunalı Sokak'taki 5 katlı bir binanın 5. katındaki dairede meydana geldi. Birlikte alkol içtikleri iddia edilen Mert P. (22) ile ağabeyi Murat P. (45) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle M. P., mutfaktan aldığı bıçakla abisi Murat P.'nin boğazını kesti.

Ağabey Kurtarılamadı:

Murat P. kanlar içinde yere yığılırken, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, M. P. ve olay esnasında evde bulunan annelerini gözaltına aldı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Murat P., ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay Yeri İnceleme Yapıldı:

Olay yeri inceleme ekipleri evde ve sokakta detaylı incelemede bulundu. Cinayet aleti olan bıçak da olay yerinde bulundu. Gözaltına alınan M. P. karakola götürüldü. Murat P.'nin cansız bedeni ise otopsi işlemleri için Kocaeli Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Anne de Gözaltında:

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, M.P.'nin ifadesini aldı. Anne de olayla ilgili bilgisine başvurmak üzere gözaltında tutuluyor.

Soruşturma Sürüyor:

Cinayetin neden işlendiğiyle ilgili soruşturma sürüyor. M.P.'nin emniyetteki sorgusu ve anne ifadesinin ardından olayla ilgili detayların ortaya çıkması bekleniyor.