Megastar Tarkan, geçtiğimiz hafta sevgilisi Pınar Dilek ile Tarabya’daki villasında sade bir törenle evlendi. Tarkan ve Pınar Dilek'in düğün töreninin önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi.

EVLİLİK SÜRPRİZ BİR KARARLA GERÇEKLEŞTİ

Yaz aylarında düğün yapmayı planlayan çift, sürpriz bir kararla nikahlarını kıydı. İddiaya göre, Pınar Dilek'in hamile olduğu için nikah tarihi öne çekildi.

TARKAN, EVLİLİK KARARINI İLK KEZ HÜRRİYET'E AÇIKLADI

Tarkan, beş yıldır birlikte olduğu Pınar Dilek’le evleneceğini ilk kez Kıbrıs’taki yılbaşı konserinin ardından Hürriyet’e açıklamıştı. Tarkan’ın “Pınar’la huzurlu bir ilişkim var. Kısmet olursa 2016’da evleneceğim” sözleri basında yankı uyandırmıştı.

Leyla’nın evi ve çiftlik otel hangi semtte, nerede? Kimler Geldi Kimler Geçti çekim mekanları, yerleri… Leyla’nın evi ve çiftlik otel hangi semtte, nerede? Kimler Geldi Kimler Geçti çekim mekanları, yerleri…

PINAR DİLEK KİMDİR?

Doğum Tarihi: 1986
Doğum Yeri: Almanya (Duisburg)
Boyu: 1.57 m
Pınar Dilek, Almanya Duisburg doğumlu. 30 yaşındaki Dilek’in annesi Elazığ’lı, babası ise Şanlıurfa’lı. Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, beş yıl önce Tarkan’ın Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlık ile başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüştü.

TARKAN HAKKINDA

Tarkan Tevetoğlu veya kısaca Tarkan, Türk şarkıcı, şarkı sözü yazarı, besteci, yapımcı ve aranjör. Batı Almanya'nın Renanya-Palatina eyaletindeki Alzey kasabasında doğup büyüdü, 1986'da ailesiyle beraber Türkiye'ye geldi ve müziğe çocukluk yıllarında başlayan ilgisi sonucunda, lise hayatına başladığı Karamürsel'de ilk müzik eğitimini almaya başladı.

Tarkan, müzik kariyerine 1992 yılında başladı ve bugüne kadar 15 milyonun üzerinde albüm satışı yaparak birçok ödül kazandı. Türk basını tarafından Megastar, dünya basını tarafından Popun Prensi ve Boğazın Prensi olarak anılan Tarkan'ın hayran kitlesi geniş bir kitleye ulaşmaktadır.