Ancak, Karadağlı'nın eleştirdiği bina, aslında belediyeye değil, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü’ne ait olduğu ortaya çıktı. Bu durum, Karadağlı'nın ifadelerine yönelik eleştirilere yol açtı.

ŞAHAN GÖKBAKAR'IN TEPKİSİ

Karadağlı'nın sözlerinin ardından ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın bu durumu ti'ye almasıyla olaylar gelişti. Gökbakar'ın, Karadağlı'yı sert bir şekilde eleştirmesi ve hakkında dava açacağı söylentileri dolaşmaya başladı.

Resul Emrah Şahan kaç yaşında, aslen nereli, mesleği ne, evli mi ve kimdir? Resul Emrah Şahan kaç yaşında, aslen nereli, mesleği ne, evli mi ve kimdir?

"BENİ İLGİLENDİRMEYEN ŞAHSİYET"

Karadağlı, katıldığı bir ödül töreninde muhabirlerin Gökbakar hakkındaki sorularını duyunca rahatsız oldu. Karadağlı, "Beni ilgilendirmeyen şahsiyet" diyerek konuyu kapatmaya çalıştı ve muhabirlerden uzaklaştı.

KARADAĞLI'DAN İLGİNÇ TEPKİ

Kendisine yöneltilen eleştirilere cevap vermek istemeyen Karadağlı, "Bilmiyorum işimi yapıyorum, onlar da işini yapsın" şeklinde kısa ve öz bir yanıt verdi. Bu tepkisiyle dikkatleri üzerine çeken Karadağlı, konuyla ilgili sessizliğini korumayı tercih etti.