TV8 ekranlarında heyecanla devam eden Survivor All Star'da bu hafta Mavi Takım'dan bir isim daha eleme potasına girdi ve Acun Ilıcalı da yepyeni kuralları duyurdu!

Mavi Takım'dan Furkan Eleme Potasında!

Haftanın son eleme adayı Mavi Takım'dan Furkan oldu. Mavi Takım, Kırmızı Takım'a 12-3 gibi skorla yenilerek bir kez daha eleme potasında isim çıkarmak zorunda kaldı. Oylama sonucunda Furkan, bu hafta dördüncü eleme adayı olarak belirlendi.

Survivor Yunus Emre Ve Aleyna Arasinda Ne Var 17286064 379 Amp

Survivor Düello Eşleşmeleri Oluşturuldu

Furkan'ın yanı sıra Yunus Emre ve Batuhan Karacakaya da eleme potasında yer alıyor. Düelloda Yunus Emre'nin rakibi Sercan Yıldırım, Furkan'ın rakibi ise Batuhan Karacakaya olacak.

Sandık Kokusu Atilla nerede, dizide neden yok? Diziden neden ayrıldığı belli oldu! Sandık Kokusu Atilla nerede, dizide neden yok? Diziden neden ayrıldığı belli oldu!

S SURVİVOR'DA123

Acun Ilıcalı Survivor'da Yeni Dönem Kurallarını Açıkladı!

Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada Survivor'da yeni bir döneme girildiğini duyurdu. Ilıcalı, kadın ve erkeklerin karışık aday olabileceklerini ve düellolarda cinsiyet ayrımı olmayacağını belirtti.

Survivor Yeni Dönem Kuralları:

Takımlar haftalık kaptanlık sistemine geçiyor.
Haftalar artık 4 gün olacak.
3 dokunulmazlık oynanacak ve 4 aday çıkarılacak.
aday, haftanın en kötü performansını gösteren kişi olacak.
Eşitlik durumunda genel performans ve galibiyet sayısı göz önünde bulundurulacak.
Yeni kuralların Survivor All Star'a nasıl bir heyecan katacağı merak konusu.

Survivor Eleme Gecesinde Neler Yaşanacak?

Haftanın eleme gecesi heyecan dolu anlara sahne olacak. Düellolarda kimlerin adadan ayrılacağı ve yeni haftanın fragmanı merakla bekleniyor.