Faustin Senghour kaç yaşında kimdir aslen nereli, hangi takımda oynadı Faustin Senghour kaç yaşında kimdir aslen nereli, hangi takımda oynadı

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanan maç tarihi değişikliği, spor yorumcusu Levent Tüzemen'in açıklamalarıyla gündeme geldi. Tüzemen, A Spor'a yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın lig maçının 2 Nisan'da, Avrupa maçına çıkacak Fenerbahçe'nin ise 3 Nisan'da oynayacağını belirtti. Bu değişikliğin nedenini ise Ali Koç'un isteği olarak açıkladı ve Galatasaray'ın bu talebi kabul ettiğini belirtti. Tüzemen ayrıca, Galatasaray'ın 2 Nisan'da ligden çekilme adına Genel Kurul yapacağını da aktardı.

Tüzemen, eleştiriler üzerine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Galatasaraylı olmasını da eleştirdi. Diğer TFF Başkanlarının hangi takımlı olduğuna dikkat çeken Tüzemen, Fenerbahçe'nin sadece bir kez şampiyon olduğunu ve başarısızlıklara kılıf aranmaması gerektiğini ifade etti.

Ali Koç'un önceki açıklamalarını hatırlatan Tüzemen, Koç'un "Bu işleri düzeltmeye geldim, nefret dilini bırakacağız" şeklindeki sözlerini hatırlattı. Ancak Koç'un şu anki durumunu yalanladığını savundu ve yaptıklarıyla söyledikleri arasında çelişki olduğunu belirtti.

Bu gelişmeler, Türk futbolunda önemli bir tartışma konusu haline gelmiş durumda.