Galatasaray Fener

Futbolseverlerin heyecanla beklediği Süper Kupa finali için nihai tarih belirlendi. Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe ile 2022-2023 Süper Lig şampiyonu Galatasaray arasındaki karşılaşma için geri sayım başladı. Ancak, Fenerbahçe'nin Avrupa'da mücadele ettiği Konferans Ligi maç programı sebebiyle erteleme tartışmaları gündemde. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yaptığı açıklama ise futbolseverleri aydınlattı.

CANLI İZLE  GS FB  maçı | Galatasaray - Fenerbahçe derbisi CANLI YAYIN İZLE CANLI İZLE GS FB maçı | Galatasaray - Fenerbahçe derbisi CANLI YAYIN İZLE

Tv85Da Sifresiz Yayinlanacak Avrupa Maclari Belli Oldu Fenerbahce Union Saint Gilloise Maci Tv85Da Mi 0Hhq

TFF Başkanı Açıkladı: Süper Kupa Finali Ne Zaman?

Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçının değişmesine yönelik talebi üzerine konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Süper Kupa maçı için 6 Nisan tarihi söz konusu değil." diyerek net bir açıklama yaptı. Büyükekşi, "Fenerbahçe'nin bu yönde bir talebi var. Değerlendirmeye aldık." ifadelerini kullandı.

Son resmi açıklamaya göre Süper Kupa finali, 7 Nisan 2024 Pazar günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak. Maçın başlama saati ise 21.30 olarak belirlendi.

Fenerbahce Ulke Puanina Kac Puan Katki Yapti Ulke Puaninda Son Durum Ne Turkiye Kacinci Sirada U8Iu

Fenerbahçe'nin Talebi Üzerine Tartışmalar Devam Ediyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Süper Kupa finalini belirlerken diğer tarihleri göz önünde bulundurmadık. Avrupa'da bu turu geçmemiz ülkemiz adına da çok önemli. Ülke menfaatleri açısından rakibimiz de kabul ederse Süper Kupa finali için yeni bir tarih bulunması çok daha doğru olacaktır." şeklinde konuşmuştu.

Fenerbahce 3 Eksikle Ankaragucune Konuk 1708940167 9294

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'nde başarılı olması ve bu süreçte ülke futbolunu temsil etmesi, Süper Kupa finalinin tarihini etkileyebilir. Ancak, resmi açıklamaya göre final maçı, belirlenen tarihte ve saatte Şanlıurfa'da gerçekleşecek.

Hatayspor Fenerbahce Maci Ne Zaman Saat Kacta Ve Hangi Kanalda Iste Fenerbahcenin Muhtemel 11I Gyk2

Futbolseverler, Süper Kupa finali için heyecanla bekleyişlerini sürdürürken, kulüplerin ve federasyonun alacağı kararlar yakından takip edilmeye devam edecek.