Ünlü oyuncu Serkan Şengül, Kolpaçino filmindeki Galerici Şahin karakteriyle tanınmaktadır. Son zamanlarda gündeme gelen konulardan biri de Serkan Şengül'ün kilo vermesidir. İşte, Serkan Şengül hakkında merak edilenler:

Survivor Nagihan diskalifiye mi edildi? Acun Ilıcalı kararını açıkladı itiraz edildi! Survivor Nagihan diskalifiye mi edildi? Acun Ilıcalı kararını açıkladı itiraz edildi!

SERKAN ŞENGÜL'ÜN KİLO VERME SÜRECİ

Serkan Şengül, Kamil Çetin'in yönettiği "Çingene Kızı Zeguma" adlı sinema filminin galasında yeni haliyle görenleri şaşırttı. Tam 65 kilo veren ünlü oyuncu, "Filme 135 kilo başladım, 70 kilo bitirdim" dedi. Bu kilo verme süreciyle dikkatleri üzerine çeken Şengül, sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyerek bu başarıyı elde etti.

SERKAN ŞENGÜL'ÜN KARİYERİ

Serkan Şengül, 20 Mart 1978 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Ankaralı olan Şengül, kariyerinde önemli bir yere sahip olan Kolpaçino ve Kolpaçino Bomba Sinema filmleriyle tanındı. Galerici Şahin karakteriyle büyük beğeni toplayan Şengül, daha sonra birçok TV dizisi ve sinema filminde rol aldı. Oyunculuk kariyerine Şafak Sezer ile tanışmasıyla başlayan Şengül, farklı projelerde de yer alarak geniş kitlelere ulaştı.

Serkan Şengül, başarılı oyunculuk kariyeri ve kilo verme başarısıyla dikkat çeken bir isimdir. Kilo verme sürecinde sağlıklı beslenme ve düzenli egzersizin önemini vurgulayarak, hayranlarına sağlıklı yaşam önerileri sunmaktadır.