Metehan Özcan kaç yaşında, kimdir, aslen nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Metehan Özcan kaç yaşında, kimdir, aslen nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?

Müzik dünyasının tanınmış isimlerinden Selim Gülgören, Ramazan ayında alkol tüketen gençlere sosyal medya üzerinden sert tepki gösterdi. Gülgören, Instagram hesabından paylaştığı video ile özellikle Kadıköy'de sokaklarda alkol tüketen gençlere seslenerek, Ramazan ayında birazcık saygı duyulması gerektiğini vurguladı.

Ünlü şarkıcı, videoda, "Herkesin elinde içki şişeleri sokaklarda geziyorlar. Ramazan’da birazcık saygı duyacaksın. Orucunu tutacaksın, tutmuyorsan ve inanmıyorsan da saygı duyacaksın. Özgürlük demek saygısızlık demek değildir" ifadelerini kullandı. Ayrıca, gençlerin ailelerine de seslenen Gülgören, Müslüman çoğunluğun yaşadığı bir ülkede Ramazan ayının öneminin bilincinde olunması gerektiğini belirtti.

Gülgören, ayrıca gençlerin Türkiye'yi Amerika'ya çevirmeye çalıştığını düşündüğünü ifade ederek, "Sizin aileleriniz, büyükleriniz hiç demiyor mu ‘Bu ülkede Müslümanlar çoğunlukta, onların Ramazan ayları önemli. Onların gözüne soka soka içki içmeyin, gidin mekanda için’ diye. Yapmayın Allah aşkına ya. Burayı iyice Amerika’ya çevirmeye çalışıyorsunuz ama olmaz" şeklinde konuştu.

Selin Gülgören'in bu açıklamaları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar Gülgören'i desteklerken, içki içme özgürlüğüne vurgu yapanlar da oldu. Konu, toplumsal hassasiyetleri ve farklı yaşam tarzlarını tartışma konusu yapması açısından dikkat çekici bir hal aldı.