Arka Sokaklar'ın Tevfik’i Ferit Aktuğ kiminle evli, eşi kim? Eşi de kendisi kadar ünlü bir oyuncu… Arka Sokaklar'ın Tevfik’i Ferit Aktuğ kiminle evli, eşi kim? Eşi de kendisi kadar ünlü bir oyuncu…

Türkiye'nin ilk ulusal televizyon kanalı TRT1, ülke genelinde yayın yapmanın yanı sıra sevilen dizi ve programlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. "Kendi Düşen Ağlamaz", "Benim Güzel Ailem", "Gönül Dağı", "Teşkilat Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" gibi dizilerle reyting rekorları kıran kanal, aynı zamanda "Sen Türkülerini Söyle", "Pelin Çift İle Gündem Ötesi", "Alişan İle Hayata Gülümse" ve "3'te 3" gibi programlarla da başarısını sürdürüyor.

PELİN ÇİFT İLE GÜNDEM ÖTESİ: YARATILIŞIN SIRLARI

TRT1'de yayınlanan "Pelin Çift İle Gündem Ötesi" programı, insanın yaratılışına dair sırları, bilimi, dini, sembolleri, tarihi gerçekleri ve kadim bilgileri sorguluyor. Program, ilgi çekici konuları ve uzman konuklarıyla izleyicilere farklı bakış açıları sunuyor.

3'TE 3: BİLGİ YARIŞMASI

"Türkiye'nin bilgi yarışması" sloganıyla tanıdığımız "3'te 3", TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Yarışmacılar, üç soruyu art arda doğru cevaplayarak 3'te 3 yapmaya çalışıyor. Her doğru cevapta kazanılan ödül miktarı artarken, tüm soruları doğru cevaplayan yarışmacılar büyük ödül olan 500 bin lirayı kazanıyor.

ALİŞAN İLE HAYATA GÜLÜMSE: SAĞLIK VE EĞLENCE

"Alişan İle Hayata Gülümse" programı, sağlıkla ilgili konuları uzmanları ve ünlü konuklarıyla ele alıyor. Yeşilçam ve sahnelerden ünlü isimleri ağırlayan programda, sağlıkla ilgili merak edilenler, pratik yemek tarifleri ve keyifli söyleşiler yer alıyor. Ünlü şef Beyhan Budakçı'nın lezzetli tarifleri de programa renk katıyor.

TRT1, zengin içeriği ve çeşitli programlarıyla izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Günün her saati, istenilen her yerden canlı izlenebilen TRT1, Türkiye'nin en sevilen kanallarından biri olma özelliğini koruyor.