Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesindeki Balıkayağı Bulvarı'nda meydana gelen kazada, Yusuf Ç. idaresindeki 34 FIC 621 plakalı otomobil, yapımı devam eden köprülü kavşak çukuruna düştü. Yaklaşık 5 metre yükseklikten düşen araç, toprak taşımak için kullanılan kamyonun kasasına girdi. Kazada sürücü yaralandı.

KAZA GECE SAATLERİNDE MEYDANA GELDİ

Kaza, gece saatlerinde Karaköprü ilçesindeki Balıkayağı Bulvarı'nda meydana geldi. Yusuf Ç. yönetimindeki otomobil, köprülü kavşak çukuruna düşerek toprak taşımak için kullanılan kamyonun kasasına girdi. Olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

3 fay hattında büyük deprem riski! O fay hattı için Naci Görür, ‘zaman gelirse tehlikelidir’ dedi! 3 fay hattında büyük deprem riski! O fay hattı için Naci Görür, ‘zaman gelirse tehlikelidir’ dedi!

YARALI SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI

İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan sürücünün durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kaza sonrasında köprülü kavşakta gerekli güvenlik önlemlerinin alınıp alınmadığını incelemeye başladılar. Araştırmalar devam ediyor.