PAOK ile Club Brugge arasındaki UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçı, futbol tutkunlarının heyecanla beklediği bir mücadele olacak. İlk maçta Club Brugge'un aldığı 1-0'lık galibiyet, rövanş maçını daha da heyecanlı kılıyor. Her iki takım da taraftarlarını ve ülkelerini temsil etmek adına sahada en iyi performanslarını sergilemeye hazırlanıyor.

TV 8.5 (TV 8 Buçuk) UYDU, YAYIN FREKANSI, TV 8.5 Türksat ayarları TV 8.5 (TV 8 Buçuk) UYDU, YAYIN FREKANSI, TV 8.5 Türksat ayarları

PAOK - CLUB BRUGGE MAÇ YAYIN BİLGİSİ

PAOK - Club Brugge maçı, EXXEN platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, maçı Exxen'de izleyerek heyecanı yakından takip edebilecekler.

Paok Maç

EXXEN MAÇ YAYINI

Exxen, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından hayata geçirilen ücretli dijital içerik platformudur. 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlayan Exxen, reklamlı ve reklamsız olmak üzere ücretli iki paket sunmaktadır. Platform, Acun Ilıcalı tarafından kurulan 1.500 kişilik bir ekiple yönetilmektedir. Exxen'in yıllık bütçesi ise 900 milyon TL olarak belirlenmiştir.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ