Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde yaşanan feci bir kaza, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Sepetlipınar Mahallesi D-130 karayolu geçişi Yalova istikametinde meydana gelen kazada, S.T. idaresindeki 41 ST 138 plakalı Honda marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

METRELERCE SAVRULAN YAYA HAYATINI KAYBETTİ

Önce yol kenarında yürüyen bir yayaya ardından beton elektrik direğine çarpan otomobil, şiddetli çarpmanın etkisiyle ortadan ikiye bölündü. Kazada, metrelerce savrulup yere çakılan yaya olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü de yaralandı. Olayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

20 bin öğretmen ataması (2024) başvurusu ne zaman? Öğretmen atama tarihi netleşti! 20 bin öğretmen ataması (2024) başvurusu ne zaman? Öğretmen atama tarihi netleşti!

İş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, yayanın otomobilin çarpmasıyla metrelerce savrulup yere çakıldığı, otomobilin ise beton direğe çarpıp ikiye bölündüğü net bir şekilde görülüyor. Yapılan kontrollerde, yayanın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından yayanın cansız bedeni otopsi için morga götürüldü.

KAZA İLE İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen bu trajik olayda hayatını kaybeden yayaya Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz.