Okan Yalçın Neden Öldüğü Ortaya çıktı! Okan Yalçın Neden Öldüğü Ortaya çıktı!

Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde Hacı Ahmet Cengiz, kız kardeşi Şadiye Özerli ve eniştesi Yusuf Özerli'yi tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan Cengiz, daha sonra aynı silahla intihar etti.

Tartışma Silaha Dönüştü

Sumbas ilçesi Gaffarlı Köyü Şırnak Mahallesi'nde yaşanan olayda, Hacı Ahmet Cengiz'in, saat 08.00 sıralarında bir süredir anlaşmazlık yaşadığı kız kardeşi Şadiye Özerli ve eniştesi Yusuf Özerli'nin evinin önüne geldiği iddia edildi. Kardeşi ve eniştesiyle tartışan Cengiz, tabancasını çıkartarak ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunlar, çifte isabet etti.

Hayatlarını Kaybettiler

Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerine gelip, çifte müdahale etti. Fakat Şadiye ve Yusuf Özerli'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Kaçtıktan Sonra İntihar Etti

Olayın ardından kaçan Hacı Ahmet Cengiz'in cesedi de evin yakınlarında bulundu. Cengiz'in, Özerli'nin kız kardeşi ve eniştesini öldürdükten sonra intihar ettiği belirtildi. Olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Soruşturma Sürüyor

Jandarma ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı ve geniş çaplı soruşturma başlattı. Olayın sebebi ve detayları ise soruşturmanın ilerleyen aşamalarında ortaya çıkacak.

Editör: Muhammed Fatih Kıvrım