Selahaddin Eyyubi 20 Mayıs bu akşam var mı, yeni bölümü TRT 1 yayında mı? Selahaddin Eyyubi 20 Mayıs bu akşam var mı, yeni bölümü TRT 1 yayında mı?

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'in başarılı oyuncusu Bahadır, şimdilerde yeni eviyle dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz yaz müzisyen eşi Emir Ersoy ile gözlerden uzak bir tatil yaparak gündeme gelen Bahadır ve eşi, lüks oteller veya teknelerde değil, Bodrum'da mütevazı bir evde huzurlu bir zaman geçirmişlerdi.

Çiftin şimdi ise Etiler sırtlarında bulunan Boğaz manzaralı yeni evlerine taşındığı ortaya çıktı. Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, Bahadır ve eşinin bu yeni ev için aylık 270 bin lira kira ödediği iddia ediliyor. Ancak, sadece yüksek kira bedeli değil, evin daha önce Galatasaray'ın eski yıldız futbolcusu Juan Mata'nın oturduğu bir yer olması da dikkat çekiyor. Mata'nın bu evde aylık 5 bin euro kira ödediği belirtiliyor.

Bahadır'ın, görür görmez hayran kaldığı ve tercih ettiği bu ev, Boğaz manzarasıyla ve ünlü bir futbolcunun geçmiş konaklamasıyla da dikkat çekiyor. Bu yeni ev, Bahadır ve eşinin huzurlu bir yaşam sürdürmek için seçtiği özel bir mekân olarak biliniyor.