Mersin'de 3 gün önce meydana gelen ve bir ailenin 3 üyesinin hayatını kaybettiği cinayet olayının ardından yakalanan katil zanlısı H.E., bugün akşam kaldığı cezaevi hücresinde intihar etti.

20240408Aw179671

Olayın Detayları:

3 gün önce Mersin'in Erdemli ilçesinde İlemin Mahallesi'nde bir evde çıkan yangında anne Nurgül Kaya ve oğlu Emrullah Kaya (11) kısmen yanarak hayatını kaybetti. Baba Neşet Kaya'nın ise araç içerisinde tamamen yanmış halde cesedi bulunmuştu. Olay yeri ve otopsi incelemelerinde babanın bıçaklanarak öldürüldükten sonra yakıldığı, anne ve oğlunun ise bayıldıktan sonra öldürüldüğü belirlenmişti.

Katil Zanlısının Yakalanması:

Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar sonucunda, olaydan kısa bir süre sonra şüphelinin aynı mahalleden H.E. (35) olduğu belirlendi. Şüphelinin, öldürülen Nurgül Kaya'nın alyansını bir kuyumcuya sattığı da ortaya çıktı. Yapılan operasyonla yakalanan H.E., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya’da uyuşturucu operasyonu! Uyuşturucu ticaretine darbe vuruldu Konya’da uyuşturucu operasyonu! Uyuşturucu ticaretine darbe vuruldu

Cezaevinde İntihar:

Tutuklanmasının ardından Mersin E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilen H.E.'nin bugün akşam kaldığı tek kişilik hücrede intihar ettiği öğrenildi. H.E.'nin atlet ve tişörtünü parçalayarak kendini astığı belirlendi. Yapılan inceleme sonrasında cenazenin otopsi için morga kaldırıldığı öğrenildi.

Soruşturma Devam Ediyor:

Olayla ilgili soruşturma sürerken, cinayet zanlısının intiharı ile ilgili de ayrı bir soruşturma başlatıldı.