Malatya'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonda, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik başarılı bir operasyon düzenlendi. Operasyonda, şüphelilerin iş yerleri ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 1 kilo 441 gram sentetik uyuşturucu ve 2 bin 951 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

8 Zanlı Gözaltına Alındı

Adana elektrik kesintisi 3 Mayıs, hangi ilçelerde elektrik yok, ne zaman gelir? Adana elektrik kesintisi 3 Mayıs, hangi ilçelerde elektrik yok, ne zaman gelir?

Operasyon kapsamında toplam 8 zanlı gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 7'si tutuklanırken, 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyonun, uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına karşı önemli bir darbe olduğu belirtiliyor.

Şehirdeki Uyuşturucu Ticaretine Karşı Kararlı Mücadele

Malatya Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla etkin bir şekilde mücadele etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu tür operasyonlarla uyuşturucuyla mücadelede önemli bir adım atılarak, gençlerin ve toplumun zarar görmesinin önüne geçilmesi hedefleniyor. Ayrıca, bu tür operasyonlarla uyuşturucu ticaretinin ve kullanımının önlenmesi için geniş kapsamlı çalışmaların devam edeceği belirtiliyor.